Zadzwoń:58 778 24 00

Informacja administratora danych osobowych

Informacje podstawowe dotyczące przetwarzania danych osobowych klientów
Administrator danych Danuta Gębarowska prowadząca działalność gospodarczą pod firmą ORLEX – Danuta Gębarowska, ul. Św. Jana 7a, 84-200 Wejherowo
Cele przetwarzania
  • Przedstawienie oferty sprzedaży nieruchomości dopasowanej do potrzeb i oczekiwań klienta,
  • Udzielenie odpowiedzi na zapytanie skierowane przez klienta
Podstawy prawne przetwarzania Przetwarzanie jest niezbędne do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy oraz do wykonania zawartej umowy (art. 6 ust. 1 lit. b) RODO)
Odbiorcy danych Podmioty przetwarzające dane w imieniu Administratora danych – dostawcy usług IT, obsługi kadrowo-księgowej
Prawa związane z przetwarzaniem danych Prawo dostępu do danych osobowych oraz prawo żądania ich sprostowania, ich usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania
Okres przetwarzania danych Dane osobowe będą przetwarzane przez okres sześciu miesięcy od daty ich pozyskania.
Prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy
Konsekwencje niepodania danych osobowych Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do przedstawienia Pani/Panu oferty sprzedaży nieruchomości lub udzielenia odpowiedzi na skierowane przez Panią/Pana zapytanie. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało brakiem możliwości przedstawienia oferty oraz udzielenia odpowiedzi na skierowane przez Panią/Pana zapytanie.
Przekazywanie danych do państwa trzeciego / organizacji międzynarodowej Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej
Zautomatyzowane podejmowanie decyzji, profilowanie Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane

Skontaktuj się z nami

58 778 24 00pn, śr, pt: 9:00 - 17:00
wt, cz: 9:00 - 19:00
so: 10:00 - 13:00

Komunikat. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. [x] ZAMKNIJ